Grond

Bagger B.V. levert vakbekwaam personeel voor diverse grondwerken. Heeft u een professional nodig voor graafwerkzaamheden, steigerbouw of andere bouwactiviteiten die met machines worden volbracht? Dan kunt u gecertificeerd en ervaren personeel voor uw machines bij ons inhuren.

Uitzenddienst

Bagger B.V. is een uitzendbureau voor medewerkers werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Onze vakmensen worden nauwkeurig geselecteerd, hierdoor is alleen gemotiveerd en flexibel personeel bij ons in te huren voor diverse bouwprojecten. Uiteraard is ons personeel ook ervaren en gespecialiseerd. Zo zijn alle flexwerkers in ons bestand VCA-gecertificeerd. Van alle medewerkers weten wij met welke machines zij overweg kunnen en aan welke bouwprojecten zij hebben meegewerkt. Alleen de beste medewerkers zijn bij ons in te huren. Zo weet u zelfs voor een klein project, waarvan de werkzaamheden de volgende dag al gepland staan, dat u bekwaam en gedreven personeel inhuurt.

Grondwerken

Alle bouwwerken beginnen in de grond, dus voor dit segment hebben wij een ruim bestand werknemers met de juiste certificaten en ervaringen. Een grondwerker kan nodig zijn bij het uitgraven van funderingen, zwembaden en ruimtes onder de grond, zoals kelders. Ook grondwerken ‘boven de grond’ vereisen gespecialiseerde mensen, die de benodigde machines soepel kunnen bedienen. Denk bijvoorbeeld aan grondwerken voor de aanleg van parkeerplaatsen, terrassen en vloeren. Verder kunnen onze grondwerkers worden ingehuurd voor het graven van sleuven, het opschonen en egaliseren van terreinen, het aanbrengen van bodems van bijvoorbeeld zand of korrels en het volbrengen van grondrecyclewerkzaamheden.

Laat uw CV of een reactie achter 


BEKIJK ONZE RECENTE PROJECTEN EN REFERENTIES

Onze uitzendkrachten kunnen zowel voor projecten in het binnenland als in het buitenland worden ingezet. Ze zijn beschikbaar voor allerlei baggerwerkzaamheden, waaronder natte stortwerken en droogwerken. Of u nu een specialist zoekt voor een klein, kortdurend project voor bijvoorbeeld grondwerk voor gebouwen, of voor grote projecten meerdere specialisten zoekt. Flexibel en snel helpt Bagger B.V. u aan het juiste personeel. Voorbeelden van projecten waaraan onze vakmensen een bijdrage leverden, zijn Maasvlakte 2, Cherbourg en Istanbul Airport. Bekijk onze projecten.

logo boskalis

 

logo-iPS
jdn
logo-liebregts-header
devriesvdw_engels_rgb_0