Over ons

Door onze jarenlange ervaring in de infrawereld kennen wij de markt als geen ander. Wij koppelen de juiste professionals aan uw project om deze tot een kwalitatief eindresultaat te brengen. Bij Bagger B.V. weet u zeker dat u gemotiveerd, vakbekwaam en flexibel personeel in dienst neemt en kunt u met een gerust hart de werkzaamheden van uw projecten hervatten.

De beste machinisten

Wij zijn erg selectief in het uitzoeken van onze medewerkers. Alleen met goede ervaringen gaan wij in zee met een medewerker. Na een eerste opdracht evalueren wij uitvoerig hoe deze persoon gewerkt heeft, om te bepalen of deze aan een volgend project kan meewerken. Goede werknemers in de grond-, weg- en waterbouw zijn bij ons verzekerd van een langdurige arbeidssamenwerking, waarbij alle zaken, zoals salarissen, vakantiegelden en pensioenregelingen, goed geregeld zijn. 

Snel en goed geregeld

De flexibele, breed inzetbare en gemotiveerd krachten kunnen worden ingehuurd voor zowel kleine als grote projecten. Zelfs als u als opdrachtgever de volgende dag een professional nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Afstanden en tijden zijn voor onze medewerkers geen bezwaar. Bij Bagger B.V. bent u verzekerd van flexibel, vakbekwaam personeel. Wij stellen de contracten op en zorgen ervoor dat werknemers volgens richtlijnen worden beloond. Ook verzorgen wij de betaling van alle premies en belastingen, zodat u als opdrachtgever hier niet naar om hoeft te kijken. U wilt immers snel de vakmensen kunnen inzetten zonder administratieve rompslomp. Kortom: Bagger B.V. heeft snel de meest kundige professionals voor u klaarstaan. Vraag een professional aan of schrijf u in als werkzoekende in de grond-, weg- en waterbouw.


BEKIJK ONZE RECENTE PROJECTEN EN REFERENTIES

Onze uitzendkrachten kunnen zowel voor projecten in het binnenland als in het buitenland worden ingezet. Ze zijn beschikbaar voor allerlei baggerwerkzaamheden, waaronder natte stortwerken en droogwerken. Of u nu een specialist zoekt voor een klein, kortdurend project voor bijvoorbeeld grondwerk voor gebouwen, of voor grote projecten meerdere specialisten zoekt. Flexibel en snel helpt Bagger B.V. u aan het juiste personeel. Voorbeelden van projecten waaraan onze vakmensen een bijdrage leverden, zijn Maasvlakte 2, Cherbourg en Istanbul Airport. Bekijk onze projecten.

logo boskalis

 

logo-iPS
jdn
logo-liebregts-header
devriesvdw_engels_rgb_0