Weg

De wegenbouw is een branche waarbinnen gespecificeerd machinepersoneel van groot belang is. Wegen worden aangelegd met kleine machines, toch zijn vaak ook zwaardere en grotere machines nodig voor de aanleg van grote, hoger gelegen wegen.

Machinisten klein gerij

Asfalteren, walsen, betonboren en asfaltzagen: het gebeurt allemaal met machines. Over het algemeen zijn voor deze wegwerkzaamheden kleinere machines nodig, denk bijvoorbeeld aan mobiele graafmachines, walsen en laadschoppen. Heeft u snel een bekwame medewerker voor dit materieel nodig? Dan kunt u bij Bagger B.V. terecht voor het inhuren van een specialist. De specialist is bij ons in dienst en u huurt deze in als uitzendkracht. Zo kunt u snel de vakkundige medewerker inzetten, zonder dat u hier nog allerlei papierwerk voor moet regelen.  

Machinisten groot gerij

Ook voor machinisten die ervaring hebben met grote, zware machines kunt u bij ons terecht. Met name voor wegen over water of over land zijn er grotere machines nodig. Niet iedere wegenwerker kan deze machines bedienen. Bij Bagger B.V. kunt u snel en gemakkelijk professionals met specifieke ervaring vinden en inzetten. Doordat wij jarenlang actief zijn in de grond-, weg- en wegenbouwbranche hebben wij alle mogelijke specialisten in ons bestand opgenomen, zodat wij u snel en efficiƫnt van de juiste mensen kunnen voorzien.

Laat uw CV of een reactie achter


BEKIJK ONZE RECENTE PROJECTEN EN REFERENTIES

Onze uitzendkrachten kunnen zowel voor projecten in het binnenland als in het buitenland worden ingezet. Ze zijn beschikbaar voor allerlei baggerwerkzaamheden, waaronder natte stortwerken en droogwerken. Of u nu een specialist zoekt voor een klein, kortdurend project voor bijvoorbeeld grondwerk voor gebouwen, of voor grote projecten meerdere specialisten zoekt. Flexibel en snel helpt Bagger B.V. u aan het juiste personeel. Voorbeelden van projecten waaraan onze vakmensen een bijdrage leverden, zijn Maasvlakte 2, Cherbourg en Istanbul Airport. Bekijk onze projecten.

logo boskalis

 

logo-iPS
jdn
logo-liebregts-header
devriesvdw_engels_rgb_0