Ik zoek werk

Zoekt u werk in de grond-, water- en wegenbouw? Wij maken graag kennis met u!

Aan het werk

U kunt online uw gegevens invullen en uw curriculum vitae (cv) uploaden om mee te sturen. Wij hechten waarde aan ervaring, maar ook motivatie en betrouwbaarheid spelen een belangrijke rol bij de beslissing of wij u in ons bestand opnemen. U wordt daarom verzocht uw gegevens naar waarheid in te vullen. 

Inzetbaar en flexibel

Na onze kennismaking, als uw ervaringen en kennis bij ons bekend zijn, houden wij contact. Is er een klus voor een opdrachtgever die uw kennis en kunde nodig heeft? Dan krijgt u van ons een uitzendcontract. Na afloop van het contract en de klus kijken wij of we het contract verlengen en u kunnen koppelen aan een nieuw project. Uiteindelijk kunt u een vast contract krijgen. Dit is uiteraard afhankelijk van uw werkprestaties, inzet en flexibiliteit.

Uw inkomsten en toekomst bij Bagger B.V.

Uw salaris hangt af van meerdere factoren. Zo kijken wij onder meer naar uw leeftijd, werkervaring, flexibiliteit en inzetbaarheid. Uw salaris wordt voor aanvang van uw project vastgelegd in ons uitzendcontract. Naast salaris denken wij ook aan uw toekomst. Daarom bouwt u tijdens uw werkperiode(n) voor Bagger B.V. ook pensioen op. Ons pensioen is geregeld bij Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP), het pensioenfonds voor de flexbranche. Verder krijgt u over elk gewerkt uur acht procent vakantiegeld, dat wij voor u reserveren.

Zoekt u werk in de infra of GWW-branche? Schrijf u nu bij ons in!


BEKIJK ONZE RECENTE PROJECTEN EN REFERENTIES

Onze uitzendkrachten kunnen zowel voor projecten in het binnenland als in het buitenland worden ingezet. Ze zijn beschikbaar voor allerlei baggerwerkzaamheden, waaronder natte stortwerken en droogwerken. Of u nu een specialist zoekt voor een klein, kortdurend project voor bijvoorbeeld grondwerk voor gebouwen, of voor grote projecten meerdere specialisten zoekt. Flexibel en snel helpt Bagger B.V. u aan het juiste personeel. Voorbeelden van projecten waaraan onze vakmensen een bijdrage leverden, zijn Maasvlakte 2, Cherbourg en Istanbul Airport. Bekijk onze projecten.

logo boskalis

 

logo-iPS
jdn
logo-liebregts-header
devriesvdw_engels_rgb_0