Ik zoek personeel

Zoekt u personeel voor uw projecten in de grond-, water- en wegenbouw? Wij helpen u graag aan vakbekwaam personeel!

Ervaren machinisten van Bagger B.V.

Iedere machinist in ons ruime flexwerkersbestand is uitvoerig geselecteerd op kennis en ervaring met machines en bij projecten. Doordat wij jarenlang actief zijn in de intra en GGW-branche hebben wij voor alle machines deskundigen in het portfolio. Heeft u voor een project bijvoorbeeld een machinist nodig die zware machines kan bedienen? Dan kunt u bij ons uw specialist inhuren. Wij zoeken de machinist in ons bestand, die voor het werken met de specifieke machines gekwalificeerd is en ervaring heeft met deze machines.

Snel, flexibel en betrouwbaar

Complexe aanvragen regelen wij voor u binnen één dag, aanvragen die voor u onmogelijk lijken, regelen wij met gemak binnen drie dagen. Door ons ruime bestand bestaande uit verschillende vakbekwame professionals kunnen wij u snel en efficiënt van de juiste medewerker voorzien. Dat bespaart u tijd en geld, en u kunt snel door met uw bouwplannen!

Bij ons kunt u onder meer machinisten vinden voor rups/mobiele kranen, shovels en overslagmachines. Elke machinist bij Bagger B.V. is in het bezit van een VCA-certificaat en is betrouwbaar, ervaren en gemotiveerd. Wij selecteren onze uitzendkrachten namelijk uitvoerig hierop. Onze uitzendkrachten zijn eveneens inzetbaar in het binnen- en buitenland.

24/7 bereikbaar voor personeelsaanvragen

Heeft u een gecertificeerde professional nodig voor uw project? Neem contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Tarieven variëren per opdracht en zijn gebaseerd op de lengte van een project en de specialistische kennis die benodigd is.

Ter info: wij werken met een G-rekening, zodat u ook de zekerheid heeft dat alle premies en belastingen worden betaald.

Neem contact met ons op


BEKIJK ONZE RECENTE PROJECTEN EN REFERENTIES

Onze uitzendkrachten kunnen zowel voor projecten in het binnenland als in het buitenland worden ingezet. Ze zijn beschikbaar voor allerlei baggerwerkzaamheden, waaronder natte stortwerken en droogwerken. Of u nu een specialist zoekt voor een klein, kortdurend project voor bijvoorbeeld grondwerk voor gebouwen, of voor grote projecten meerdere specialisten zoekt. Flexibel en snel helpt Bagger B.V. u aan het juiste personeel. Voorbeelden van projecten waaraan onze vakmensen een bijdrage leverden, zijn Maasvlakte 2, Cherbourg en Istanbul Airport. Bekijk onze projecten.

logo boskalis

 

logo-iPS
jdn
logo-liebregts-header
devriesvdw_engels_rgb_0