Waterbouw

Als er ergens specialistische kennis benodigd is, is het wel in de waterbouw. In het ruime bestand van Bagger B.V. staan tal van professionals die ervaring hebben met diverse waterbouwprojecten.

Waterbouw ofwel baggerwerk

Nederland is toonaangevend als het op waterbouw aankomt. Vanwege de Nederlandse bodem, die zich veelal onder de zeespiegel bevindt, heeft het land al snel kennisgemaakt met baggerwerken. Bij baggerwerk worden lagen van de waterbodem weggehaald. De waterbodem is niet geschikt om op te bouwen, maar met baggerwerk kan de bodem wel bouwgeschikt worden gemaakt. Met behulp van grote materialen, zoals baggerwerktuigen en steenstortwerktuigen, wordt op het water gewerkt om wateren schoon te maken of bodems te storten. 

Bagger B.V. voor baggeren en waterbouw

Voor alle waterbouwwerkzaamheden kunt u gecertificeerd personeel bij Bagger B.V. vinden. De specialisten in ons ruime personeelsbestand zijn bekwaam en zeer ervaren. Ze zijn eerder ingezet bij bijvoorbeeld de werkzaamheden van Maasvlakte 2, Istanbul Airport en Cherbourg. Naast binnenlandse projecten kunt u onze uitzendkrachten ook voor projecten in het buitenland aannemen. Afstanden en tijden maken voor onze medewerkers niet uit, want flexibiliteit staat bij ons voorop. Zo kunt u snel over het juiste personeel beschikken en snel uw projecten voortzetten.

Laat uw CV of een reactie achter


BEKIJK ONZE RECENTE PROJECTEN EN REFERENTIES

Onze uitzendkrachten kunnen zowel voor projecten in het binnenland als in het buitenland worden ingezet. Ze zijn beschikbaar voor allerlei baggerwerkzaamheden, waaronder natte stortwerken en droogwerken. Of u nu een specialist zoekt voor een klein, kortdurend project voor bijvoorbeeld grondwerk voor gebouwen, of voor grote projecten meerdere specialisten zoekt. Flexibel en snel helpt Bagger B.V. u aan het juiste personeel. Voorbeelden van projecten waaraan onze vakmensen een bijdrage leverden, zijn Maasvlakte 2, Cherbourg en Istanbul Airport. Bekijk onze projecten.

logo boskalis

 

logo-iPS
jdn
logo-liebregts-header
devriesvdw_engels_rgb_0